İSTANBUL'DA TEKNOFESTTE BULUŞUYORUZ!!!
Türkiye’de alanında yapılan en büyük ve dünyada sayılı teknoloji festivallerinden olan, Teknofest 2021 Yılı başvuruları başladı. Festival bu yıl İstanbul’da gerçekleştirilecek ve birçok farklı kategoride başvurular alınacak olup, son başvuru tarihi 28 Şubat 2021’dir. Geçmiş yıllarda farklı kategorilerde “Kavramsal Tasarım Raporu” başarılı bulunan ekiplere 8 bin TL’ye kadar, sonrasında “Detaylı Tasarım Raporu” kabul edilen ekiplere ek olarak 4 bin TL’ ye kadar malzeme desteği ödemesi yapılmıştır. Teknofestin bu yıl planlarına göre, toplamda ön eleme aşamasını geçen takımlara 5 milyon TL malzeme desteği, derece kazanan takımlara ise 4 milyon TL ödül verilecektir.
Ulaşım, konaklama ve yemek imkanları Teknofest tarafından karşılanacak olup, detaylı bilgi; (https://www.teknofest.org/index.html) adresinden ulaşılabilir ve başvurular; (https://kys.turkiyeteknolojitakimi.org/tr/accounts/login/?next=/tr/teknofest/program/) adresinden yapılacaktır.

Gerekli imkanlar ve koordinasyondan faydalanmak için başvuru yapan veya yapacak olan takımlarımız; (https://docs.google.com/forms/d/1CXb0c3r-8LTqxFY0UE_DDOL3VdXtB5JdEd2FEP-55Iw/edit) linkteki formu doldurmaları gerekmektedir. Hazırlık süreci ve tüm süreçlerde yardım almak için Karabük Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisine (Demir Çelik Enstitüsü 2. Kat) ulaşılabilir. Bilgi ve destek için iletişim bilgileri aşağıda verilmiştir.
 
İletişim Bilgileri:
Öğr. Gör. Bahadır Furkan KINACI
Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatör Yardımcısı

furkankinaci@karabuk.edu.tr
444 04 78 / Dahili :6052