Malezya Perlis Üniversitesi Rektöründen Üniversitemize Ziyaret
Uluslararası Endüstri 4.0 ve Uygulamaları Sempozyumu” için Üniversitemize gelen Malezya Perlis Üniversitesi (UniMAP) Rektörü Prof. Dr. Zul Azhar Zahid Jamal, Üniversite kampüsü içerisinde ve Kardemir’de çeşitli ziyaretlerde bulundu.
 

Rektörümüz Prof. Dr. Refik Polat da gerçekleştirdikleri yurt dışı ziyaretlerin ve yapılan iş birliklerinin önemine işaret ederek Karabük Üniversitesi’nin özellikle son yıllarda artan uluslararasılaşma anlamında attığı adımlardan söz etti. Rektör Polat ayrıca, Malezyalı mevkidaşına Üniversitemizin Kardemir ve pek çok sanayi kuruluşuyla kurduğu üniversite sanayi iş birliklerinin yanı sıra Üniversitemizin akademik birimleri ve kampüste yer alan tesisleriyle ilgili bilgiler de aktardı.

Ziyarette Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mustafa Yaşar, Prof. Dr. İbrahim Kürtül ve Prof. Dr. Ali Güneş ile Genel Sekreter Prof. Dr. Mücahit Coşkun ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Oya Önalan da yer aldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar’ın eşlik ettiği ziyaretlerde Demir Çelik Enstitüsü’nde kısa bir bilgilendirme sunumları yapıldı. İlk olarak konuk Rektör Prof. Dr. Zul Azhar Zahid Jamal, Malezya Perlis Üniversitesi’ni anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Ardından Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Güngör, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Filiz Ersöz ve Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Nurettin Eltuğral bağlı bulundukları akademik birimler ile ilgili bilgiler aktardı.

Ziyaretten fotoğraflar: