Endüstriyel Tasarım Mühendisliği Tasarım Zirvesi ve Üç Boyutlu Yazıcı Sergisi

Fakültemiz Endüstriyel Tasarım Mühendisliği Bölümü tarafından organize edilen "Endüstriyel Tasarım Mühendisliği Tasarım Zirvesi ve Üç Boyutlu Yazıcı Sergisi" 15 Şubat 2018 Perşembe günü saat 10:00'da Rektörümüz Prof. Dr. Refik POLAT, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa YAŞAR, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ali GÜNGÖR, Endüstriyel Tasarım Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kerim ÇETİNKAYA,  Üç Boyutlu Yazıcı Teknolojileri Ders Sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Hatice EVLEN, öğretim üyeleri ve öğrencilerin katılımı ile açılmıştır. Sergimiz Perşembe ve Cuma günü tüm ziyaretçilerimiz için mesai saatlerinde açık olacaktır.

 
Sergide Fakültemizin Endüstriyel Tasarım Mühendisliği ve Mekatronik Mühendisliği öğrencilerimiz eklemeli imalat yöntemiyle ürettikleri ürünleri ve kendi yaptıkları 3B prototip yazıcıları tanıtma fırsatı bulmuşlardır. Öğrencilerimizin yaptığı 3B yiyecek, seramik ve plastik baskı yapan yazıcılar yanında lazerli ahşap süsleme, metal ve elektronik kart levhaların yüzeylerini işleme, resim çizen CNC sistemlerini de sergilemişlerdir.
 
Öğrencilerimizin kendi 3B yazıcılarını yapabilmeleri, ürünlerini tasarlamaları ve tasarımlarını ürüne dönüştürmeleri bizim için gurur verici. Burada öğrencilerimizi tebrik eder, kendilerine destek olan ve motivasyon sağlayan tüm öğretim üyelerimizi kutlar ve başarılarının devamını dileriz.