Farabi VII. Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı Hk.
Ülkemizdeki teknoloji ve inovasyon alanında paydaşlar arasındaki işbirliğini arttıracak faaliyetlerin işlerlik kazanması için her geçen gün yeni projeler hayata geçirilmeye çalışılmaktadır.
Bu bağlamda, ülkemizdeki proje fikirleri ile ilgili olacak şekilde; bölgede bilgi, fikir ve görüş alışverişini sağlamak, Ar-Ge projelerine ilişkin teknolojik ve finansal işbirliklerinin oluşmasına ortam hazırlamak, üniversite, araştırma ve özel sektör kuruluşlarının temsilcilerini bir araya getirmek, bölge insanımızı bilinçlendirmek, üniversite-sanayi işbirliğine farkındalığı artırmak, akademisyenlerimiz ve öğrencilerimizde proje kültürü oluşturmak ve ülkemizde bilimsel ve teknolojik gelişmenin dinamiğini oluşturacak bilim insanlarını sanayide aktif hale getirmek amacıyla 20 Nisan 2020 tarihinde üniversitemizde "Farabi VII. AR-GE ve İnovasyon Proje Pazarı" etkinliği düzenlenecektir.
Proje pazarında proje özetlerinin son gönderim tarihi 01 Mart 2020 olarak belirlenmiş olup, ayrıca dereceye giren projelere nakit ödüllerin yanı sıra Zonguldak Teknopark'ta yer alan Ön Kuluçka Merkezinde yer alma fırsatı sunulacaktır. Geçen altı yılda çok sayıda katılımcının proje fikrinin poster ve prototip olarak sergilendiği, ödüllendirildiği proje pazarının bu yıl yedincisi düzenlenecek olup "FARABİ VII. AR-GE ve İnovasyon Proje Pazarı" etkinliğimize "projesi olan" herkesi davet ediyoruz. Nitelikli projelere çeşitli ödüllerin verileceği etkinliğimizde sizleri de aramızda görmek bizleri mutlu edecektir.
Ayrıntılara ulaşmak için tıklayınız./yuklenen/dosyalar/126115202043706.pdf